Tjenester

Medietrening

Du får hjelp til å finne det beste i deg selv. For å komme gjennom TV-ruta eller mikrofonen handler det ikke bare om hva du sier, men også med hvilken energi du uttrykker deg. Vi lærer deg hvordan du får mentalt overskudd til å være avstressa og energisk i møte med kamera, mikrofon eller penn. Og ikke minst lærer vi deg hvordan intervjuet bygges opp i ulike formater som tv, radio, avis og ikke minst videojournalistikk på nett. Dette kurset passer for deg som vil ha en konkret oppkjøring frem mot et intervju.

 

Les mer her:[pdf-embedder url=»http://www.companystories.no/wp-content/uploads/2011/03/MEDIETRENING.pdf»]

Storytelling

Storytelling er en åpen kommunikasjonsform som inkluderer alle som vil lytte. Det er et verktøy for å levendegjøre ideer. Fortellingen tydeliggjør mål og viser hvilke motkrefter en står overfor. Skal du overbevise må du bevise – gjennom storytelling viser du hva som er kjernen i det du vil kommunisere. Og ikke minst, storytelling kan gi deg en plass i den viktigste informasjonskanalen i verden: The world of mouth.

Les mer her:

[pdf-embedder url=»http://www.companystories.no/wp-content/uploads/2011/03/STORYTELLING-FOR-LEDERE.pdf»]

 

Lederutvikling

Vi tilbyr et systematisk opplegg for å gjøre ledere til store kommunikatorer. Opplegget omfatter arbeid med fysisk tilstedeværelse, stemmebruk, tekstarbeid, storytelling og budskapstrening. Vi tilbyr skreddersydde opplegg i forhold til kommunikasjonsbehov.

 


Pitching, presentasjonsteknikk og forelesningsdramaturgi

Alle selger vi ideer. Vi hjelper deg med å få fram det unike ved din ide og din overbevisningskraft. Kurset lærer deg å bygge ppt-presentasjoner som aldri blir kjedelige. Vi lærer deg framføringsteknikker som får fram det beste i deg overfor en velvillig mottaker.

 

Taletrening

Dette er kurset for deg som har et viktig konferanseinnlegg foran deg, eller kanskje ditt livs tale for de som står deg nærmest. Dette er kurset for deg som vil gå fra «good to great» som taler. Vi veileder og trener deg hele veien fra teksten til tilhørernes hjerner og hjerter.

Les mer her:

[pdf-embedder url=»http://www.companystories.no/wp-content/uploads/2011/03/Taletrening.pdf»]

 

For mediebransjen

Company Stories er landets mest erfarne leverandør av programledertrening og konseptutvikling for TV og radio. Vi jobber også med redaksjonell coaching.